REGULAMENT promotie - pana la 01.02.2023

EXCURSIE
BAHAMAS

Conform punct 5 din Regulament, pentru ca extragerea sa aibă loc, trebuie să existe un număr de minim 30 de studenți înscriși! Deoarece nu s-a inteplinit această condiție, concursul se va muta pentru sezonul Work and Travel 2024 și va reîncepe pe data de 01.10.2023 și derula până la 01.12.2023.

1. ORGANIZATORUL ȘI REGULAMENTUL OFICIAL

ORGANIZATOR: US WORK EVOLVER SRL dba SEE US WORK AND TRAVEL, societate cu răspundere limitată, cu sediul social în Municipiul Cluj-Napoca, Strada Sobarilor, Nr 29A. Ap 20, Județul Cluj, punct de lucru în Municipiul Cluj-Napoca, Strada DR. Victor Babeș, Nr. 37, Județul Cluj,. Organizatorul nu este în niciun fel afiliat cu Facebook.

Regulamentul este public online (pe site-ul https://www.seeusworkandtravel.com/), conform regulamentului impus de Facebook, Instagram și legislației în vigoare și este valabil gratuit oricui. Organizatorul își rezervă dreptul de a modifica prezentul Regulament.

2. CONDIȚII ȘI MECANISME DE PARTICIPARE

Campania se adresează doar celor ce îndeplinesc condițile următoare:

 • Să fie student.

 • Să se alăture comunitatii noastre de pe Instagram @seeusworkandtravek (follow) si/sau Facebook See US (like)

 • Sa fie inscris in programul Work and Travel cu agentia See US Work and Travel (fizic sau online)

 • Sa Posteaze o poza cu el/ea, pe Facebook sau pe Instagram ((de preferat din birou sau cu dosarul sau de pe stradă, alegerea iți aparține cu condiția să fie o poză simpatică)

 • Sa dea TAG pe Facebook (@seeus) sau Instagram (@seeusworkandtravel)

 • Sa eticheteze 3 prieteni cu care isi doreste sa plece in SUA!

 • Dacă este o poză de grup, fiecare candidat trebuie să posteze pe pagina proprie o poză, nu se considera participanți si nu intra in concurs automat restul membrilor din poza de grup.

  • Studentul trebuie să respecte condițiile cerute înscrierii în programul Work and Travel și să fie înscris in program cu See US

  • Poza se va posta pe wall, nu se ia în considerare poza pusă la story

Se acceptă un număr nelimitat de postari si comentarii pentru fiecare participant. Mai multe comentarii aduc șanse mai mari de câștig prietenilor lor, care doresc sa se inscrie in program. SEE US își rezervă dreptul de a descalifica orice persoană care nu respectă prezentul regulament.

3. DURATA ȘI LOCUL DESFĂȘURĂRII CONCURSULUI

Concursul se desfășoară pana la data de 01.03.2023 din momentul postării lui pe profilul de Instagram @seeusworkandtravel si pagina de Facebook SEE US. Orice participare peste acest termen nu se ia în considerare.

 • Extragerea va avea loc pe data de 05.03.2023

 • Organizatorul See US poate prelungi acesta promotie, inclusiv data de extragere cu obligatia de a-si anunta candidatii

Singurele spații online în care se desfășoară concursul sunt pe Instagram, pe profilul @seeusworkandtravel (https://www.instagram.com/seeusworkandtravel/?hl=en) și pagina de Facebook SEE US (https://www.facebook.com/seeusworkandtravel/).

4. ACCEPTAREA REGULILOR

Participarea implică acceptarea tuturor regulilor concursului organizat de SEE US.

5. PREMIUL

Castigatorul va fi premiat cu o excursie in Bahamas, astfel:

Croaziera este pentru 3 nopti, pentru o persoana si are o valoare de 450 USD. Nu este inclusă deplasarea la punctul de plecare al croazierei sau de întoarcere spre locul în care studentul locuiește pe perioada de vară.
Studentul trebuie să respecte condițiile cerute înscrierii în programul Work and Travel, să fie înscris in program. Pentru a beneficia de acest premiu trebuie sa fie plecat in SUA cu See US.
In cazul in care nu trece interviul de viza și nu ia viza, acesta isi pierde premiul. Premiul nu este trasmisibil!
In cazul in care castigatorul nu isi doreste sa plece in aceasta croaziera, valoarea premiului
 • se va transforma intr-un voucher de 450 USD, netransmisibil, ce va reprezenta reducere din taxa de program (valabil pana la data de 01.11.2023)

 • sau castigatorul are varianta de a opta pentru suma de 200 USD, CASH, in cazul in care nu doreste sa plece in Bahamas

 • sau un Vocher de 250 USD pe care ii poate valorifica ca reducere din taxa de program pentru inscrierea in program pentru vara 2023.

Castigatorul are obiligatia, ca in termen de 7 zile de la extragere, sa comunice See US, cum va valorifica premiul prin variantele prevazute la punctul anterior Se va face o singura extragere cu toti patricipantii de la postare IG si FB. Daca va alege varianta de a primi CASH, cei 200 Usd ii va primi doar dupa intreviul de viza, cu conditia sa ia viza.

Premiul va fi livrat către câștigător de SEE US, iar premierea se face în baza participării persoanei fizice și în baza profilului de Instagram sau Facebook.
Câștigătorul va fi anunțat ONLINE si prin telefon prin postarea inregistrarii concursului, sau pe pagina oficială a organizatorului, sau printr-un Story, alături de modalitatea în care a fost ales.

Câștigătorul trebuie să demonstreze că a respectat toate condițiile iar postarea să fie menținută pe pagina lui minin până la plecarea sa in SUA, respective luna Iunie.

Pentru ca extragerea sa aibă loc, trebuie să existe un număr de minim 30 de studenți înscriși! În caz contrar, concursul se va muta pentru sezonul Work and Travel 2024 și va reîncepe pe data de 01.10.2023 și derula până la 01.12.2023.

6. ȘANSA DE CÂȘTIG

Șansa de câștig depinde de numărul participanților și de respectarea prezentului regulament.

7. PRELUCRAREA DATELOR CU CARACTER PERSONAL

Prin participare, accepți ca SEE US poate prelucra datele tale personale (imagini; nume etc.) și pot fi folosite în scopul publicității și pentru anunțarea câștigului, fără a mai fi necesară o altă formă de confirmare a acordului privind aceste date.

Organizatorul va respecta dispozițiile Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal și protecția vieții private în sectorul comunicațiilor electronice și ale Regulamentului nr. 679 din 27 aprilie 2016 privind protecţia persoanelor fizice în ceea ce priveşte prelucrarea datelor cu caracter personal şi privind libera circulaţie a acestor date (GDPR).

8. TERMENI ȘI CONDIȚII

Organizatorul își rezervă dreptul de a modifica sau anula campania/concursul, dacă se cunosc date despre fraudarea participării și dacă este pusă în pericol administrarea concursului, cât și securitatea și corectitudinea acestuia. În acest caz, se va alege câștigătorul dintre participanții validați anterior acestei cauze (sau după, atunci când este posibil).

Organizatorul își rezervă dreptul de a descalifica orice participant care încearcă să fraudeze sau fraudează concursul.

9. DISPUTE

Acest concurs se află sub regulile stricte Facebook, cât și sub legislația în vigoare din România.

Ca o condiție de participare, participantul este de acord ca orice litigiu ce nu poate fi soluționat între părți și orice cauză ce nu poate fi soluționată și decurge din acest concurs, să fie soluționate individual, exclusiv în fața unei instanțe compentete situată în România, Cluj. În plus, în orice astfel de dispută, participantul își pierde dreptul de a mai fi premiat și renunță implicit la drepturile sale asupra daunelor survenite.

10. ÎNCETAREA CONCURSULUI

Concursul va inceta la termen, la data și ora menționată mai sus, sau va înceta înainte de termen, în cazul apariției unui eveniment ce constituie forță majoră, independent de voința organizatorului.

*Prin participare la concurs, participanții acceptă și respectă prezentul regulament.

*Nu se ia în considerare postarea și tag-ul celor de la See US – postarea trebuie făcută de tine cu respectarea condițiilor

*Fiecare student inscris trebuie să participe individual, nu se ia in considerare tag-ul făcut de un prieten cu care te-ai înscris
Cluj Napoca Strada Victor Babes, nr. 37
https://seeusworkandtravel.com/wp-content/uploads/2019/04/img-footer-map.png
0740552840
0748778361
0771360182
Bucuresti Academiei 7, Sector 1
https://seeusworkandtravel.com/wp-content/uploads/2019/04/img-footer-map.png
0745916175
Agentia SEE USContact
Prin programele noastre poți să călătorești, să câștigi bani, să îți faci prieteni noi și să trăiești experiențe de neuitat.
0771360182