Atlantic City

octombrie 19, 2021by admin

Atlantic City este un frumos oraș localizat la malul mării, în New Jersey. Metropola a devenit celebră pentru faptul că a fost printre primele locuri din lume unde s-au legalizat jocurile de noroc, însă Atlantic City nu este doar atât. Zona este o destinație turistică splendidă, vizitatorii adoră combinația de oraș cu plaje și alte locuri foarte interesante. Cumva, Atlantic City este orașul unde turiștii găsesc tot ceea ce-și doresc, distracție, energie, dar și plaje, soare și relaxare.

.

Atlantic City a fost fondat în secolul al XIX-lea și încă de atunci zona a devenit cunoscută din punct de vedere turistic. Atlantic City s-a dorit a fi o stațiune, un loc de relaxare, dar iată că în timp s-a dezvoltat și a devenit mai mult decât atât. Până în cea de-a doua jumătate a secolului al XX-lea, Atlantic City a fost o destinație turistică foarte populară, după care zona cade într-o oarecare dizgrație. Orașul a fost reînviat după un referendum organizat la nivelul statului și astfel, în 1976 se legalizează jocurile de noroc.

Cea mai frumoasă metodă de a vizita Atlantic City este aceea de a te plimba pe străzile orașului. Zona este alcătuită din numeroase cazinouri și săli de jocuri, însă există multe alte aspecte interesante. Cea mai populară stradă din Atlantic City este Boardwalk, pe cei 4 kilometri ai săi se întind o mulțime de cazinouri renumite mai ales între împătimiții jocurilor de noroc. Dacă ideea de-ați încerca norocul nu își surâde, atunci poți opta pentru o plimbare, pe una dintre cele mai vechi străzi din Statele Unite ale Americii.

 

În Atlantic City se află Farul Absecon, cel mai înalt din New Jersey. Construcția impunătoare a fost finalizată în anul 1857 și este vizibilă din aproape orice punct din oraș. Dacă urci 228 de trepte, vei avea parte de o priveliște magnifică a țărmului. De preferat ar fi să urci într-o zi însorită, pentru că doar așa vei admira o panoramă superbă.

 

Așadar, Atlantic City este o destinație turistică mai puțin renumită în lume, un orășel care impresionează prin atmosfera și prin activitățile pe care vizitatorii le pot desfășura.

Cluj Napoca Strada Victor Babes, nr. 37
https://seeusworkandtravel.com/wp-content/uploads/2019/04/img-footer-map.png
0740552840
0748778361
0771360182
Bucuresti Academiei 7, Sector 1
https://seeusworkandtravel.com/wp-content/uploads/2019/04/img-footer-map.png
0745916175
Agentia SEE USContact
Prin programele noastre poți să călătorești, să câștigi bani, să îți faci prieteni noi și să trăiești experiențe de neuitat.
0771360182